Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A körülbelül 1,5 hónapos kiscicámnak (nőstény) kijött a bele. Körülbelül 1 cm átmerőjű és 2 cm hosszú (bélszínű) nyúlvány jött ki a végbélnyílásán. Húst eszik már de mellette szopik is. Ünnepnapokon nem rendel az állatorvos. Mit csináljak?

2012.05.01

Állatorvos
Ilyesmi akkor szokott előfordulni, ha a cicának súlyos hasmenése van. Amíg nem tud orvosi segítséget kérni, addig hűvös csapvízzel mossa le a kilógó bélszakaszt, hogy megtisztítsa. Próbálja hideg vízzel borogatni, hogy csökkentse a duzzanatot. Bekenheti a bélszakaszt vazelin kenőccsel, hogy lehetőleg ne száradjon ki az előesett bél. Ha lehetősége van azonnal vigye orvoshoz a cicát, mert ez a probléma műtéti megoldást igényel
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem