EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kutyám használja a kutya pelenkát, lent is el szokta végezni a dolgát de csak úgy elszórtan a lakásba is szokott pisilni, mit tegyek?

2017.07.24

Állatorvos

Mi a cél? Azt szeretné, hogy a kutya pelenkára is pisiljen, vagy, hogy csak az utcán végezze a dolgát? Mindenképpen figyelni kell az állatot. Amikor látszik, hogy üríteni akar, akkor azonnal a kívánt helyre kell vinni. Ha sikerül a dolog, akkor nagy dicséret, jutalom. Ha látja, hogy nem kívánt helyre ürít, akkor erőteljes tiltás (nem verés, ütés, csak határozottság), majd azonnal a kívánt helyre kell vinni. ha sikerül, akkor dicséret, jutalom. Ha következetesek és rászánják az időt, akkor hamar megérti a kutya, hogy mit várnak tőle.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem