EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kutyám mancsa persze a talpán ki van száradva mivel ápolhatom?

2015.07.14

Állatorvos

Mutassa meg állatorvosnak a területet, mert ha a talppárnák nagyon kirepedeznek, kiszáradnak, az betegség tünete is lehet. Az, hogy a talppárnákon kemény, száraz, de rugalmas és nem repedezett a bőr, az normális. Kérdezze meg állatorvosát, hogy kórosnak számít-e a kiszáradás, amit lát. A talppárnákat be lehet kenni körömvirág kenőccsel, Aloe vera géllel, vazelinnel, Neogranormon kenőccsel stb. Arra vigyázzon, hogy a talppárnákat soha ne nagy melegben ápolja, mert a kutyák nem tudnak izzadni, viszont a talppárnájukon keresztül hőt adnak le, ezért kánikulában semmiképpen ne kenje ezt a területet semmivel.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem