Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

a kutyám nem szeret fürödni mit csináljak

2015.09.18

Állatorvos

Legjobb az ilyesmihez már kölyökként hozzászoktatni az állatot, később már sokkal nehezebb. Haladjon lassan, lépésről lépésre. Először csak szoktassa hozzá a fürdetőhelyhez. Vigye oda a kutyát és simogassa és adjon neki jutalomfalatot. Ha ez már megy, a kutya nyugodt, akkor kicsit meg is nyithatja a vizet, de ne fürdesse, csak jutalmazzon. Ha ez már megy, akkor finoman megmoshatja a lábakat és így tovább sok dicsérettel és jutalommal haladjon tovább. Soha ne erőltesse nagyon az állatot, mert azzal az ellenkezőjét éri el, ugyanakkor legyen nyugodt és határozott, a kutya lássa, hogy a szabályokat ön diktálja.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem