Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A KUTYÁMNAK ÁLLANDÓAN GENNYES A SZEME MIT LEHET ILYENKOR TENNI?

2012.01.09

Állatorvos
Sajnos leveléből nem derül ki, hogy részesült-e bármilyen gyógykezelésben a kutya. Célszerű lenne a kutyát állatorvoshoz vinni és megvizsgáltatni a szemét. A váladékozást okozhatja bakteriális fertőzés, a szeméjak rendellenes állásából fakadó irritáció, rendellenes befelé növő pillaszőrök, száraz szem betegség stb. Ezek a betegségek más és más kezelést igényelnek. Ha a szemhéjak normális állásúak és nincsenek rendellenes állású pillaszőrök, akkor első körben antibiotikum tartalmú szemcseppek adagolása szükséges. Ha a kutya korábban már részesült antibiotikumos kezelésben, akkor célszerű mintát venni a kötőhártyazsákból és a kórokozó kitenyésztése után cézottan kezelni azt.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem