Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kutyusom lába megsérült és vettem fertötlenítőt, de nem engedi lekezelni . Kiskorában az utcáról szedte a leányom össze, ennek 9éve .Ö saját maga tisztogatja, de aggódom miatta nehogy nagyobb gond legyen belőle. A kutya nem sántít, nem fájlalja .Mindenkivel bizalmatlan, az embereken érzi ha nem szeretik. Az állatorvos a múltban úgy tudta megvizsgálni hogy több injekcióval elkábította.

2011.12.10

Állatorvos
Sajnos csak azt írhatom, hogy az aggodalma jogos, a kezeletlen, nem fertőtlenített sebek gyakran begyulladnak. Így látatlanban nem tudom megítélni a sérülés súlyosságát. Egy fertőzött seb duzzadt, váladékozik, fáj, ezért általában sántasággal is jár (persze ez attól is függ, hogy a lábának melyik részén helyezkedik el). Hasznos lehet, ha adnak az állatnak néhány napon át antibiotikumot. Beszéljen állatorvosával, ez sajnos olyan probléma, amiben távolról nem lehet segíteni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem