Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A macskám nemrég ellet, de nem látom, hogy szoptatná a kiscicákat (de nagyon valószínű, hogy a házunknál ellett). Keresem a kiscicákat, ha megtalálom, mit adjak nekik enni? Vagy próbáljam az anyamacskát rávenni a szoptatásra?

2011.07.10

Állatorvos
Természetesen az a legjobb, ha az anyamacska táplálja a kicsiket. Ha valamilyen okból ez nem történik meg, akkor macskák számára gyártott tejpótló készítményt kell beszerezni egy állatpatikából. A tejpótló csomagolásán megtalálja a higítási arányt. Fontos, hogy mindig testhőmérsékletű tejet adjon a kicsiknek. Fontos továbbá az is, hogy a kiscicák nem tudnak még önállóan vizeletet és székletet üríteni, ezért minden etetés után nedves vattadarabbal kell törölgetni a végbélnyílás tájékát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem