Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A Nyusziaim mostanában kevés tápot esznek! Ez miért lehet? Szénát és zöldeket esznek és bogyoznak rendesen. Mit csináljak hogy újra egyenek tápot? Mostanában tápot váltottam versele laga cuni fit és multifit alfalfa-t kaptam régebben mindig és most vitakraft menüt és trovetet kapnak de nem eszik meg.. Mostmár a régi tápot sem akarják megenni… Mit csináljak? Azért váltottam újra mert a cuni fit tápnak megváltozott az összetétele!

(A nyuszik nemrég voltak orvosnál és rendben vannak.)

Várom válaszát : B. Dorottya

2015.06.11

Állatorvos

A legfontosabb, hogy szénát mindig egyenek a nyuszik. Lehet, hogy most több zöldséget kapnak, mint korábban? Próbálja azok mennyiségét minimálisra csökkenteni és adja a jól megszokott tápot a széna mellé. Remélhetőleg így visszaáll a régi rend. Fontos, hogy voltak orvosi vizsgálaton, mert így tudjuk, hogy nem betegség miatt van a dolog, hanem inkább amiatt, mert az állatok válogatnak. Ha van ízletesebb a tápnál és jól is laknak vele, azt fogják választani, annak ellenére is, hogy az adott táplálék kevésbé felel meg élettani szükségleteiknek.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem