Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A segítségüket szeretném kérni. Olyan problémával fordulok Önökhöz hogy:
3 emeletes házban a földszinten lakunk körfolyosós maga a ház épület.
Olyan problémája van az egész földszintnek hogy tele van bolhával az udvar……..
Már szanaszét csipkedtek minket, mindig mielőtt bemegyünk „leporoljuk-átnézzük” magunkat de mindig beviszünk egyet-egyet a lakásba,
A földszinten van egy nénike 6 macskával…… gondolom onnan jöhet ez a sok bolha……Úgy tűnik Őt nem nagyon zavarja ez a dolog viszont a többi lakót akik lent laknak a 3 család mi már nagyon idegesek, és elkeseredetek vagyunk.
Az ügyben szeretném kérni tanácsát, segítségét hogy Mi akiket zavar hogyan tudunk védekezni ellenne?? Van e olyan szer amit a lábunkra fújjunk mielőtt bemegyünk az udvarra és nem ugranak ránk??
Milyen szert vegyünk az udvarra a lakásba? Esetleg van olyan szer ami távol tartja az ajtótól a lakástól ezeket a „dögöket” elnézést a kifejezésmért de már annyira szétmarták a lábfejem hogy lassan nincs szabad hely rajta…… 
Nem koszos emberek vagyunk, tehát nem arról van szó hogy nagy a por a kosz és azért van bent a lakásban a bolha.
Az önkormányzatnak már könyörögtünk hogy jöjjön és fújja le az egész házat, de sajnos nem tesz semmit!!!!
Mi mit tudunk tenni?????
Esetleg tudnánk ezt valamilyen hatósági szerv felé közölni?? Ha igen ki illetésen ez ügyben??
Esetleg terjesztenek valamilyen betegséget a bolhák???

Várom mihamarabbi válaszukat!!!
Köszönettel
B. Zsanett

2016.06.29

Állatorvos

Kedves Zsanett!

Az ott lévő összes macskát le kellene kezelni bolhairtó cseppekkel. A lakásban, folyosón alaposan kitakarítani és rovarirtóval kifertőtleníteni (pl: Insecticid spray).De talán a legjobb megoldás, ha kihívnak közösen egy rovarirtó csapatot aki a kertben és a folyosón is kiírtja a bolhákat. Sajnos azonban az nagyon fontos lenne, hogy a néni macskái n állandóan legyen bolhairtó, mert ha nem, egy idő után vissza fog fertőződni a környezet, és így önök is.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem