EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ádáz és Buksi

Ádáz és Buksi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:pumi
Szín:szürke
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Ádáz és Buksi idős gazdája súlyos, és hosszan tartó betegsége miatt, már nem tud róluk gondoskodni. Mivel nincsen. aki vállalta volna ellátásukat, külföldön élő családtagja május 10-én leadta őket az Illatos útra, majd hamarosan alapítványunk vette őket gondozásába. A két kutyus láthatóan jól ápolt volt: biztosan sok szeretetet kaphattak. Mindketten zavarodottak voltak: nem értették, mi történhetett velük: hogy kerülhettek egy szerető gazdi mellől a rácsok közé? Ezt a nehéz, átmeneti időszakot ideiglenes befogadóink, Zsuzsiék szeretető gondoskodása, láthatóan hamar áthidalja, mégis fontos lenne, hogy EGYÜTT, mielőbb, végleges Gazdira találjanak. Most Zsuzsi beszámolójából idézünk:

„ …Ádáz és Buksi nagyon jól érzik magukat nálunk. Külön szobát kaptak, amit az első ott töltött rövid idő alatt elfogadtak helyükként, és ha szóltam nekik, rögtön jöttek be oda.

A többi kutyával nem keresik túlzottan a kapcsolatot, a kötelező szaglászáson, ismerkedésen kívül inkább elkerülik őket, de semmi agresszió jelét nem mutatják.

(Ezek még csak a korai megfigyelések, minden kutya egy kis idő múlva mutatja meg a valódi énjét, amikor már “megmelegedett” az új helyen.)

Azt biztosan látom, hogy nagyon kötődnek egymáshoz, ha egyik kikerül a másik látószögéből, rögtön keresni kezdik egymást.

Abival ( Zsuzsiék kislánya, Abigél) azonnal érdeklődőek voltak, és hagyják neki, hogy simogassa őket.

Az étvágyuk kitűnő, de egy kicsit fogyniuk kell.

Voltam kint velük az erdőben sétálni, sajnos nincs túl jó kondijuk még, így csak 5 km-t mentem velük, kezdetnek elegendő.

Kedvesek, egyre nyitottabbak, és nagyon emberközpontúak. Úgy tudom, a pórázt eddig nem ismerték, most a séta miatt kénytelen megtanulni pórázon is közlekedni. Nem is látom ezt problémásnak náluk, bár van még mit csiszolgatni ezen is. Látjátok, hogy az erdei képeken sokszor voltak szabadon. Nagyon élvezték, hogy kint vannak, hogy szabadon mehetnek-jöhetnek.”
A két Pumit nem szeretnénk elszakítani egymástól, ezért olyan elkötelezett örökbefogadó családot keresünk nekik, akik mindkettőjükről szeretettel gondoskodnának. Ádáz 9 éves, Buksi 11 éves pumik. Mindkét kutyust egészségesen, ivartalanítva adjuk örökbe.

Az előzményekről itt olvashatsz.

Gazdira váró kutyáinkat az alábbi oldalon tudod megnézni: http://vigyelhaza.hu/kutyalista/

Érdeklődni a 06 20 934 4826 és a 06 20 326 9708 számon tudsz minden nap 9 és 18 óra között!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem