Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Adott egy 2 hónapos ivartalanított törpemalac kisfiú.Tegnap délelőtt hoztuk el. A probléma vele az lenne,hogy onnantól kezdve,miután ide hoztuk,nem jár be a dobozába elvégezni a dolgát. Minden etetés után beleteszem,de csak áll benne,néha meg elkezdi enni a benne lévő földet.Rendesen eszik,iszik és szaladgál.Arról hallottam,hogy vissza tudják tartani,csak meddig normális ez? Vagy még nem szokta meg az új környezetét és emiatt szorong ezért nem akar “könnyíteni” magán? Esetleg teljesen más dolog áll a háttérben? Ha igen létezik e erre valami “házi megoldás”? Természetesen ha nem,és nem változik a helyzet 1-2 napon belül elvinném állatorvoshoz.

2017.08.09

Állatorvos

Biztosan szorong az állat, ez teljesen normális. Ha egy napig nem kakil, akkor nem kell még aggódni. Gondolom pisilni pisil. Nem lehet, hogy máshová végezte el a dolgát? Ha a malacnak tényleg szorulása van, akkor orvoshoz kell vinni. Náluk is lehet paraffinos beöntést alkalmazni, de a szájon át adott paraffinolaj is segíthet.

Vissza a kérdésekhez