Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ajándékötletek az állatok szerelmeseinek

2014. december 19.

Ajándékötletek az állatok szerelmeseinek

Mivel ajándékozhat meg egy igazi állatrajongót? Összegyűjtöttünk néhány ötletet.

Mindannyian tudjuk, milyen az, amikor karácsony előtt sorra járjuk az üzleteket, kétségbeesetten keresve az igazán jó ajándékot egy számunkra fontos személynek, akinek szinte mindene megvan. Nos, ha ez az illető kedveli az állatokat, akkor már nincs is ok az aggodalomra! Az állatoknak készített kiegészítők biztosan szuper ajándékok lesznek minden gazdinak. A négylábúaknak is beszerezhet néhány meglepetést, de csak olyasmiket válasszon, amelyek biztosan megfelelnek az adott állat szükségleteinek. Íme, a legjobb ajándékötletek gazdiknak és bundás kedvenceiknek.

Ebeknek és kutyagazdiknak

Egy új, elegáns, az állat egyéniségéhez illő nyakörv garantáltan mosolyt csal bármelyik kutyatulajdonos arcára.

http://www.fressnapf.hu/m4-nyakorv-tradition-b-b-barna-ml34-2/

A drágakövekkel vagy hímzéssel díszített bőr nyakörvek különösen népszerűek mostanában, és akár egy, a nyakörvhöz illő pórázt is beszerezhet.

http://www.fressnapf.hu/nyakorv_mubor_farmerhatasu_kek_m/

http://www.fressnapf.hu/poraz_mubor_farmerhatasu_kek_14_mm/

A divatos, egyedi dolgok kedvelőinek vásárolhat jó minőségű kutyatálat, elegáns takarót vagy pihe-puha fekhelyet is, ahol a négylábú kipihenheti az ünnepek izgalmait.

http://www.fressnapf.hu/kutyatakaro-pluss/

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyabujo-mogyoro-szinu/

A szabadban használható tárgyak is jelezhetik, hogy nem feledkezett meg ismerőse kutyatartói feladatairól. Bárki, akinek kutyusa van, hasznát veszi majd egy fényvisszaverő póráznak, nyakörvnek vagy hámnak, amelyek nemcsak praktikus, de akár életmentő kiegészítők is lehetnek a télesti sétákon.

http://www.fressnapf.hu/ao-nyakorv-fenyvisszaveros-classic-nejlon-narancs-m35-53/

A rövid szőrű állatokat meglepheti egy csinos eső- vagy télikabáttal is.

A kutyusoknak és gazdiknak közös ajándékot is adhat, például egy ajándékkosár formájában. A kosarat telepakolhatja különböző csemegékkel és játékokkal a négylábú számára, és akár egy könyvet is beszerezhet, amiben néhány új trükk leírása található a gazdi örömére.

http://www.fressnapf.hu/ff-ball-spin-sponge-ball-64-cm/

http://www.fressnapf.hu/ao-kutyajatek-jutalomfalattal-toltheto-7-cm/

http://www.fressnapf.hu/anione-macko-kutyajatek/

http://www.fressnapf.hu/premiere_dog_chicken_tops_bone_xs_10_db/

Ha a megajándékozottnak még nincs kutyusa, de tudja, hogy szeretne, hasznos meglepetés lehet egy, a kutyafajtákat bemutató könyv.

Macskáknak

A macskák hihetetlenül kíváncsi és játékos állatok, akik mindig újabb és újabb kihívásokat keresnek. Éppen ezért egy macskának sosem lehet elég játéka! A hidegebb hónapokban, amikor a legtöbb bársonytalpú szívesebben tölti az idejét egy kényelmes kosárban szunyókálással, mint a környékbeli kertek felfedezésével, különösen szükség van a gazdi kreativitására, hogy az állat ne unatkozzon. Az intelligenciafejlesztő játékok nagyon találó ajándékok a cicáknak.

http://www.fressnapf.hu/iq-cicajatek-fadoboz/

Ezek lefoglalják a macskát, és talán elvonják a figyelmét az ünnepi asztalon elhelyezett finomságokról is. Mivel a cicák szeretik a zörgő dolgokat, egy izgalmasan susogó macskaalagút is szuper meglepetés lehet.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicalaagut-zizegos/

A macskáknak általában több kedvenc helye is van, ahol a nap nagy részében kedvükre szunyókálhatnak, a cicagazdik biztosan örülnek majd egy kényelmes takarónak, radiátorra akasztható fekhelynek, vagy ablakba tehető párnának.

http://www.fressnapf.hu/anione-parkany-fekhely-cicaknak/

http://www.fressnapf.hu/anione-radiator-cicafekhely-pluss/

http://www.fressnapf.hu/anione-mausi-cicatakaro-bezs-szinu/

A tél általában a fésülködés időszaka is a nyávogó házi állatok számára. Járjon a gazdi kedvében, és lepje meg egy szépségápolási készlettel, amely tartalmaz egy masszázskesztyűt, egy mancsápoló sprayt, és egy, az állat szőrtípusának megfelelő fésűt vagy kefét.

http://www.fressnapf.hu/szorapolo_kesztyu_cicak_es_kutyak_szamara_24x18_5cm/

A doromboló bundások híresen nagy ínyencek, és különösen lelkesek, amikor elérkezik az etetés ideje. Egy ajándékkosarat is összeállíthat, különböző ízű, jó minőségű eledelekkel – a siker garantált!

http://www.fressnapf.hu/premiere-fish-menu-185g-cicakonzerv-tonhaltintahal/

http://www.fressnapf.hu/93-real-nature-cica-tasakos-85g-10-fele/

http://www.fressnapf.hu/multifit_snack_cream_lazac_7x15g/

A díszmadaraknak

Az ajándéklehetőségek tárháza a madártulajdonosok számára is kimeríthetetlen. Fontos, hogy a meglepetés kiválasztásánál mindig szem előtt tartsa a madár fajtáját. Remek ajándék lehet például néhány különleges falat, vagy a megunhatatlan kedvencek, mint például a muhar, amely az év minden részében népszerű, nem vezet súlygyarapodáshoz és remek szórakozást nyújt a madaraknak, hiszen nekik kell ügyeskedniük ahhoz, hogy hozzáférjenek a finom tartalomhoz. A díszmadarak számára fontos, hogy megtapasztalják a változatosságot és a körülöttük lévő tárgyak folyamatosan stimulálják érzékszerveiket. Emiatt a kalitkát érdemes gyakran átrendezni, amiben most ön is segíthet a tulajdonosnak. Vásárolhat új, ketrecbe való tárgyakat, például madárfürdőt, fából készült létrát, egy új hintát, vagy egy színes harangot.

http://www.fressnapf.hu/madaruloke_triangulum_m/

Ezekből az elemekből akár egy „játszóteret” is összeállíthat az állat számára, amely remek szórakozást nyújt a kis tollasnak, amikor épp nincs lehetősége szabadon repülni.

Terrárium- és akváriumrajongóknak

A terráriumok, akváriumok kicsiny, önálló világok, amelyek a lakóik számára ideális élőhely jellemzőit maximálisan magukban hordozzák. E miniatűr ökoszisztéma kialakításának számtalan módja van. Az állatok gondozása mellett, a növények elrendezése, a terrárium minősége, mérete egyaránt fontos részét képezi ennek a szép hobbinak. Ha rokona, barátja is szívesen hódol a terrarisztika vagy akvarisztika szenvedélyének, nyugodtan meglepheti néhány szuper kiegészítővel.

Az esőerdős terráriumtulajdonosok számára jó ajándék lehet valami fából, fakéregből vagy paratölgyből készült tárgy. Egy kis vízesés is szemet gyönyörködtető része az esőerdős terráriumnak, és jól is működhet a megfelelő szivattyú beüzemelésével. A nagyobb kövek, barlangszerű búvóhelyek is jó ajándékok lehetnek a terráriumlakóknak.

Az akváriumrajongók között mostanában nagy divatja van a hiteles víz alatti táj kialakításának. Ez a megoldás nemcsak a funkcionális szempontokat veszi figyelembe, hanem megpróbál egy teljesen élethű tájat kialakítani az akváriumon belül. Sokféle különleges tartozékot beszerezhet, amelyekkel a megajándékozott a szobájába varázsolhatja Atlantisz, Spongya Bob vagy a japán kertek világát. Az üzletek kínálata e tekintetben hatalmas, így biztosak vagyunk benne, hogy ön is megtalálja a legszebbet akvarista barátja részére. Nagyon hasznos ajándék lehet egy önetető, ami egyszerűbbé teszi a halak ellátását az akváriumtulajdonos távolléte esetén.

Kisemlősök gazdáinak

A hörcsögök, nyulak, tengerimalacok és más apró állatok gazdái biztosan örülni fognak, ha egy új mászókával, kerékkel, vagy más játékkal lepi meg kedvenceiket.

http://www.fressnapf.hu/anione-libikoka/

Egy új ház, alagút, híd, hinta, létra, vagy akár egy házi készítésű, kartonból összeállított labirintus is nyerő ajándék minden kicsi és mozgékony rágcsáló számára. Ha szeretne kissé szofisztikáltabb meglepetést, válasszon egy díszesebb etetőtálat, vagy szerezzen be néhány gyógynövényt, amely különleges, vitamindús és egészséges nassolnivaló lehet az állatok számára.

http://www.fressnapf.hu/realnature-reti-1kg-szena-kasvirag/

Minden gazdinak

Most, hogy néhány, állatoknak való kiegészítővel megismerkedett, válasszon valamit a gazdinak is. Vásárolhat könyvet az általa tartott állatokról, vagy meglepheti egy vásárlási utalvánnyal is. Bármennyire is szeretjük kedvenceinket, azért néha nem árt egy kis extra segítség az ellátásukban. Éppen ezért praktikus ajándék lehet például egy kutyasétáltatást átvállaló kupon, vagy egy állatmegőrzésről szóló ajándékkártya üdülés idejére.

Állatbarátoknak

Ismer valakit, aki szívesen tartana állatot, ám valamilyen okból, például időhiány miatt inkább mégis lemond a tollas/bundás barát társaságáról? Miért is ne fogadhatna örökbe egy állatot ismerőse nevében? Szinte a legtöbb állatmenhely örömmel fogadja a szponzori felajánlásokat, elsősorban azoknak az állatoknak, akiket senki sem szeretne hazavinni. Egy-egy kisebb összegű adománnyal viszont hozzájárulhat a menhelyi állatok ellátásához. Ha a megajándékozott nevében valamekkora összeget adományoz egy konkrét állatnak, akkor a legtöbb helyen kiállítanak egy igazolást, amelyhez mellékelnek egy fotót, és rendszeres látogatási lehetőséget a kiválasztott négylábúhoz. Az örökbefogadás lehetősége általában nem korlátozódik kutyákra, macskákra vagy madarakra, az állatkertekben támogathat például majmot, medvét, hiúzt vagy mosómedvét is. Ez egy igazán kedves, személyreszóló ajándék, amellyel ráadásul jót is cselekedhet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem