Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Akciós Moments termékek cicáknak

2017. november 22.

Akciós Moments termékek cicáknak

Minden gazdi tudja, hogy a cicák különleges bánásmódot érdemelnek. Mivel fejezhetnénk ezt ki jobban, mint apró meglepetésekkel és fenséges falatokkal! Most akciósan szerezheti be a válogatott alapanyagokból készült, különleges ízvilágú Moments eledeleinket és jutalomfalatainkat bundás barátjának.

A Moments termékek természetes alapanyagokból készülnek és nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges színezékeket, ízfokozókat és tartósítószereket. Kizárólag kiváló minőségű hús van bennük, amely hozzájárul a cicák megfelelő fejlődéséhez és egészségéhez.

A különböző ízkombinációknak egyetlen macska sem tud majd ellenállni. Bármelyik ízvilágot választja, ázsiai szószban tálalt karottás tonhalat vagy csirkét sajt aszpikban, a hatás garantált: mennyei pillanatok mancsos barátunknak.

Ha Ön is szeretne kedveskedni cicájának, próbálja ki az ínycsiklandozó Moments eledeleket és jutalomfalatokat: november 22. és 28. között AKCIÓSAN, 15% KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatja meg Fressnapf áruházainkban.

Ne szalassza el kihagyhatatlan ajánlatunkat, ha megfizethető áron, prémium minőségű finomságokkal szeretné még felejthetetlenebbé tenni a cicájával töltött perceket.

Megnézem a termékeket!