Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Alergia mentes táp 6 kg-os Bolnese kiskutyának. Eddig Select gold lamm és rizs kapott. Sokat prüszkölt és vakarózik. A prüszkölésre orrcseppet kapott.

2016.07.20

Állatorvos

Royal canin anallergenic az egyik javaslatom, illetve a Hills hypoallergén tápja. Bár jóval drágábbak, mint más tápok, de valóban hypoallergének, vagyis ha ételallergiája van a kutyának ,és csak ezt adják neki, akkor rendbe lesz. Ezeket a tápokat állatorvosok komoly laborokban fejlesztik ki, utólag többször bevizsgáltatják, és a cég is garantálja a minőségüket. Sajnos a többi táp, hiába szenzitív, vagy bárányos stb, a zsír csak csirkezsír benne és sorolhatnám a többi buktatójukat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem