Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állati egy Világnap: 20% kedvezmény a Fressnapfban!

2017. október 03.

Állati egy Világnap: 20% kedvezmény a Fressnapfban!

Minden nap különleges nap, ha egy kedves állattal oszthatjuk meg az otthonunkat, de ez az időszak még különlegesebb: október 4.-én van az Állatok Nemzetközi Világnapja! Bár nálunk minden nap a kedvencekről szól, számunkra mégis ez a legcsodásabb ünnep az évben,  amikor bundás, tollas, pikkelyes barátainkra gondolunk.

A jó dolgokat könnyű megszokni az életben, például hogy minden nap vár valaki haza, még akkor is, ha ez a valaki egy cicus, kutyus, hüllő vagy kisemlős. Számukra Mi, a gazdik jelentjük a világot. Ezen a napon meghálálhatjuk a feltétel nélküli szeretetet, amelyet tőlük kapunk. Tegye ezt a napot különlegessé kedvenceinek, és töltsön velük időt, hisz nekik ez a legnagyobb érték.

Ennek a jeles napnak a tiszteletére a Fressnapf is tartogat meglepetéseket! Hogy vajon mit? Nem mást, mint egy óriási, minden termékre kiterjedő akciót! Október 4-én minden játék, finom falat és kiegészítő 20% KEDVEZMÉNNYEL szerezhető be áruházainkban! Itt a remek alkalom, hogy meglepje kedvencét egy ajándékkal! Kereskedelmi, illetve sajátmárkás termékeink közül is egyaránt válogathat, így bármilyen márkát kedvel háziállata, garantáltan be tudja szerezni a kedvencét, vagy megtalálhatja az új favoritot!

Az Állatok Világnapja egy olyan ünnep, amelyet biztosan nem felejtünk el, de érdemes megjegyezni, hogy aznap mindenképp jó döntés betérni a Fressnapf üzletek valamelyikébe! Ünnepeljen velünk: látogasson el bármely áruházunkba, szeretettel várjuk Önt és kedvencét is!