Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állati kaland a moziban

2016. augusztus 10.

Állati kaland a moziban

A jegyek megszerzéséhez azonban nem volt elég a szerencse:  ahhoz, hogy valaki bejuthasson a zártkörű eseményre, egy applikáción keresztül páros ülést kellett foglalni úgy, hogy esélyeit az növelte, ha minél kevesebben választották az adott székeket.  Így  a taktika és a leleményesség legalább olyan fontos volt, mint Fortuna jóindulata.

A film osztatlan sikert aratott, hiszen olyan rejtélyekre derült fény, amelyekre mindannyian kíváncsiak vagyunk: vajon mivel töltik az idejüket imádott kedvenceink, amíg a gazdi nincs otthon?  Biztosak vagyunk benne, hogy Önben is felmerült már a kérdés – de biztos benne, hogy tudni szeretné a választ? 🙂 A mozi igazi korhatár nélküli szórakozást ígér, de ennél többet nem árulhatunk el… 🙂

Nyerteseinknek ezúton is gratulálunk, de azok se búsuljanak, akiknek most nem kedvezett a szerencse: rengeteg hasonló játékkal készülünk még a jövőben! 🙂 Hogy biztosan ne maradj le, iratkozz fel a Fressnapf Klubba, ahol elsők között értesülhetsz újdonságainkról, akcióinkról és a Téged és kedvencedet érintő legújabb kedvezményekről – ráadásul akár 10 000 Ft értékű vásárlási kedvezményre jogosító, sajátmárkás termékekre beváltható utalványt is nyerhetsz!

Még egyszer köszönjük, hogy velünk tartottatok! 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem