EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állati segítség: 35 tonna adomány gyűlt össze!

2017. április 26.

Állati segítség: 35 tonna adomány gyűlt össze!

2016-ban a Fressnapf közösség ismét megmutatta, hogy mennyit ér az összefogás ereje: 35 tonna adományt juttatunk el a velünk kapcsolatban álló menhelyekre!

Szeretnék köszönetet mondani a lelkes gazdiknak, akik hozzájárultak a közös sikerhez: a teljes adományból ugyanis 17 796 kg-t az üzleteinkben kihelyezett adományládákban gyűlt össze!

A rengeteg finomságnak és kiegészítőnek remek helye lett 36 menhelyen, igazán örülünk, hogy veletek együtt tehetjük szebbé a gazdira váró bundás barátok életét!

Ha szeretnétek továbbra is segíteni, lépjetek kapcsolatba munkatársainkkal és érdeklődjetek lehetőségeitekről! Tegyük a 2017-es évet is hasonlóan sikeressé! 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem