Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Amerikai cocker spánieleim vannak. A szukám állandóan puszilgatja a kanomat szinte vizesre nyalja. Egy kutyás ismerősöm azt állítja epilepsziás és ez enyhe roham,kényszercselekvésből teszi.Amit nem tudok elképzelni,mivel semmi más tünetei nincsenek,jól van ,jó kondicióban. Azt mondta vigyem el specialistához,mert ez súlyos viselkedés zavar és ilyenkor nincs magánál a kutya,szenved. Közben csóválja a farkát,nyoma nincs rosszullétnek.Érdekelne erről mi az orvos véleménye? Tényleg lehet baja????

2016.10.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az tény, hogy az epilepsziának vannak nagyon speciális fajtái is. Azt azonban, hogy az Ön kutyájánál roham áll e fenn, nem tudom megmondani. Ha nem kényszeresen csinálja, nem hasonló mozdulatsorokként nyalogatja, akkor nem tartom valószínűnek. Próbálja kicsit jobban megfigyelni, mikor kezdi el csinálni, milyen mozdulatsort követ a kutya, utána hogy viselkedik, stb. Ezen kérdések alapján tudja esetlegesen a specialista is eldönteni, hogy miről lehet szó. Azt azért nem gondolom a leírtak alapján, hogy szenvedne a kutyája.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem