EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Andante labrador retriever gazdát keres

Andante labrador retriever gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:sárga
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 8 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: AnDante 8 év körüli sármos labrador retriever úr, aki egy vidéki gyepmesteri telepről került a Retriever Rescue csapatának védelmébe.
Sajnos előéletéről semmit nem lehet tudni, de fizikai állapotát tekintve az majdnem biztos, hogy nem sokat sétáltathatták, mozgathatták ezidáig, így a jövőben kicsit izmosodnia kell.
A vele foglalkozó kétlábúak irányába nyitott, bizalommal teli, különösen akkor, ha azok épp nyakörvet, pórázt tesznek a nyakába, mert a sétákat rendkívüli módon élvezi. Imád a napsütésben bóklászni, szimatolni. Vele született jó modora okán jutalomfalat osztásakor türelmes és óvatos, nyugodtan képes kivárni azokat a végtelennek tűnő pillanatokat, míg a finomság a zacskótól a szájáig ér. Tekintete némi szomorúsággal elegyített bölcsesség mellett nagy-nagy optimizmust sugároz. Pillantásából is kiolvasható, hogy olyan gazdáról álmodik, aki szeretett családtagként kezeli őt, s korának megfelelő életkörülményeket biztosít számára.

Gazdát, ideiglenes befogadót keres.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Egyeki gyepmesteri telepről
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: valószínűleg igen
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség:

AnDante fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1091
AnDante képtára

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem