Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Angol bulldog kutyamnak a mellso labujjai kozott ketszer not mi keles jellegu duzzanat. Allatorvisom antiviotikum kurat havasokt gallittam a gyenge immunrendszer okozza. Vetri Dmg cseppet javasoktak. On szerint megfelelo lenne ez? Koszonom!

2018.01.15

Állatorvos

Az ilyen duzzanat hátterében vagy az áll, hogy idegentest van azon a területen (toklászdarab, fenyőtüske stb.), vagy valami miatt a kutya kinyalja a területet és begyullad. Ha csak egy adott területet érint az elváltozás és nem több lábujj között alakul ki, akkor bennem még erősebb a gyanú, hogy lehet valami a bőr alatt. Mindenképpen érdemes lenne érzékeny kutyáknak való tápot adni az állatnak és emellett helyileg is kezelni a területet antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt tartalmazó készítménnyel. Fontos lenne, hogy megakadályozzuk a terület nyalogatását. Legjobb lenne átmenetileg gallért tenni a kutyára. Séták esetén is védeni kellene a területet kutyacipővel.

Vissza a kérdésekhez