Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne bútor Sunny szürke-bézs 93x102cm

AniOne bútor Sunny szürke-bézs 93x102cm

19 990 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!
AniOne cicabútor Sunny szürke-bézs 93x102.

Anyaga: szizál, plüss, fa, karton. Színe: szürke-bézs. Stabil cicabútor, amelyen sok hely van a karomélesítésre, játékra, mászásra. Bármilyen méretű cicának ajánljuk. A hatalmas kaparófelületnek köszönhetően megmenekülnek a bútorok és függönyök az éles cicakarmoktól. A bútor könnyen összeszerelhető, a csomag tartalmazza a szerelési útmutatót és a szükséges eszközöket.

Méret: 93x102cm

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok