Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne ketrec Woody Castle 220 116x100x61cm

AniOne ketrec Woody Castle 220 116x100x61cm

49 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Az AniOne Woody Castle 220 kültéri nyúlotthonban a nyuszik és tengerimalacok elegendő helyet és védelmet találnak. A vízálló anyagnak köszönhetően az AniOne Woody Castle 220 nyúlotthon különösen kültéri használatra felel meg. Az egyszerű szerelés lehetővé teszi, hogy kedvence számára azonnal egy új otthont ajándékozzon. Több helyet, teret biztosít rágcsálójának. A mázolt lucfenyő anyag védett az időjárás okozta károsodásoktól. Egy zárható rámpa biztosít két helységet. Nyitható és vízálló tetővel rendelkezik. Az tető innovatív nyitó mechanizmusa (gázrugóval) garantáltan könnyű nyitást és zárást biztosít. Rögzítő pántokkal rendelkezik a tető könnyebb nyithatósága érdekében. A dupla zár garantálja a ragadozók elleni védelmet. Dupla ajtó az egyszerű nyithatóságért és tisztíthatóságért. az integrált kisállatház segíti az állat visszavonulását. Könnyebb tisztíthatóság a fém ürülékládának köszönhetően. A lábak magassága állítható, végükön gumi védő található. Tanusított FSC-vel (Felelős Erdőgazdálkodási Tanács) rendelkező termék.

Méret: 116 x100x61 cm

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem