Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne kutya nyakörv szilikon S/M 45cm (több színben)

AniOne kutya nyakörv szilikon S/M 45cm (több színben)

2 999 Ft
akciós 10. 16.-ig
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1257104

Az AniOne LED szilikon könnyű gyűrű tökéletes társa a sötétben. A 300 méteres láthatóság és a villogó fény és a folyamatos fény közötti egyedi beállítás révén az állatot mindig optimálisan az autók, a gyalogosok és a kerékpárosok számára láthatóvá teszi. A vízálló gyűrűt vágással állíthatjuk be a megfelelő méretre. A nagy teljesítményű, újratölthető USB elemnek köszönhetően a gyűrű kétórás folyamatos fényforrással és öt óra villogó fényfunkcióval működik.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok