Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

ANNIKA GAZDIT KERES!

ANNIKA GAZDIT KERES!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:NJ.
Szín:Barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Újhegy
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 791 8396

2016.04.18.
Annika második szívféreg tesztje is negatív lett! Így teljesen gyógyultnak nyilvánítottuk! Gazdikereső státuszba lépett!
Tegnap kint is volt velünk a rendezvényen, életvidám, kedves, játékos kutyus!
Nagyon szépen köszönjük a fotókat Nagy-Németh Péternek!
2016.03.16.
Brékó-brékó:), Annika bejelentkezik.
4 hónapja, november közepén költözött át Áfra Veronikától egy kutyacsere keretében Schindler Évához, aki hősiesen (minden nap hallgattam, hogy szegény Annika:)) nekiállt lefogyasztani őt, úgy, hogy közben a szívférgesség miatt Annika nem mozoghatott. Amikor 30 kiló alá értünk megkezdődhetett a kezelés, nagy köszönet Bagi Fruzsinak, a Retriever fajtamentés vezetőjének és a dunaföldvári Túri Állatkórháznak. A kezelés mindennapos gyógyszerezéssel járt és egy nagyon fájdalmas szurival, ami ráadásul tályogos lett neki. Volt egy időszak (februárban…), amikor napi fél liter gennyet csorgattunk ki Annika hátából, aki, mivel áldott jó lélek, békésen és együttműködően türte, sőt, segített is. Végül előkerült a nagy darab elhalt szövet és több, mint egy liter véres genny bugyogott fel. Onnantól gyönyörűen be is gyógyult a háta. Minden rosszban van valami jó, a további két szurit el kellett halasztani a tályog miatt és lekopogjuk lehet, hogy örökre. Március 11-én (aranykeretes nap) Annika tesztje NEGATÍV lett! smile hangulatjel
Áprilisban újra teszteljük, szurkoljatok neki, mert ha akkor is negatív lesz az eredmény Annika teljesen gyógyultnak nyilvánul!
4 hónap pórázon pisi-kaki után most végre élvezheti a szabadságot a kertben:) (No persze most még rövid ideig és egyelőre nem játszhat más kutyákkal, de így is rettentő boldog)
Egyben felhívjuk mindenki figyelmét, hogy Magyarországon a szívféreg már általánosan elterjedt, teszteltessétek le kutyáitokat, mert mire tünet van addigra egyrészt lehetetlen rajta segíteni, másrészt régóta fertőzitek a környezeteteket (emberre is átmegy a szúnyogcsípéssel, nem csak állatokra…) szívféreggel. A negatív teszt esetén pedig érdemes megelőzésként megfelelő féreghajtót használni havonta, illetve védelmet szúnyogcsípés ellen.
2016.01.07.
Annikát egy hónapja kezeljük, csak vasárnap kapja az első olyan szurit, ami konkrétan a szívférget öli ki belőle és azután kb. 2 hónapig akár bármikor meg is halhat, ezért szurkoljatok nagyon, hogy maradjon velünk és legyen továbbra is ilyen vidám kedves, csak szívféregmentes kutyus és találja meg a szerető gazdáját is!
A kezelése több, mint 100,000 Ft lesz frown hangulatjel
Most igazán szükségünk van a támogatásokra!
2015.12.07.
Annikáról kiderült, hogy sajnos szívférges, így november 19-én Annika Évához költözött a tanyáról ideiglenesbe, a szívféreg kezelés idejére.
Annika kezelését 2015.12.10.-én kezdjük el, kérlek nagyon szurkoljatok neki, hogy jól viselje és majd 4 hónap múlva, egészséges kutyaként találjon egy szuper családot is magának. A fotókon jól látható, hogy mennyire nyugisan is tud viselkedni ez a hiperaktív pörgős kutya. Hatalmas mennyiségű szőr jött ki belőle, a fésülést némi lihegéssel konstatálta, majd a fürdetésnél először menekült volna, de kb. 1 perc alatt rájött, hogy ez jó neki és onnantól helyesen ácsorgott, mint egy boci. Amíg Suzy kapta a kisgenerált elnyúlt Lotti mellett és szundikált egy jót.
Annika élete veszélyben van, drukkoljatok neki! Nincs sok esélye, de mindent megteszünk, ha segítetek benne: szükségünk lenne gyógyszeradagoló dobozra (tudjátok, amire rá van írva, hogy hétfő reggel, dél, este, kedd stb.), amit nem használ azt nagy örömmel fogadnánk (ezt minél hamarabb!). A szükséges antibiotikumokat már megvettük, de hosszútávon kell medrol, gyomorvédő, bélflóra regeneráló (ebből a kutya protexint használjuk majd), ezeket tárgyi adománynak is örömmel fogadunk. Havonta kell advocate vagy milbemax vagy milprazol. És gondoljatok rá sok szeretettel, mert amit szurit kapni fog januárban és februárban az nagyon kemény időszak lesz neki. Természetesen mindenről beszámolok majd!
2015.04.23.
Annikát kidobták a vasadi menhelynél, ott éldegélt, felpárzott, megellett, egy pesti nő talált rájuk, kijárt etetni őket.
A kölykök azóta gazdihoz kerültek, de Annikának továbbra is gazdit keresünk! Kb. 5 éves, ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve.
Nagyon szeretetéhes, embercentrikus kutya. Kicsit megviselte, hogy nem volt biztos helye, de már most sokkal nyugodtabb.

Érdeklődni: jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492 (ha nem veszem fel kérek sms-t)
Ha valaki támogatni szeretné Annikát, vagy további tápot adna nagyon megköszönjük!
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
Számlaszám: 10701135-45077308-51100005 (CIB)
Iban: HU94 1070 1135 4507 7308 5110 0005
vagy jutka@zoldzebra.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem