Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

ANONIMUS ÁLOMGAZDIRA VÁR!!!

ANONIMUS ÁLOMGAZDIRA VÁR!!!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

A képen látható gyönyörűséges ivartalanított kan kutyus epekedve várja már, hogy végre eljöjjön érte is az Álomgazdi.

Ballószög településén kóborolt. Bekerülésekor néztünk benne chipet, van is a kutyusba, viszont a gazdi adatait nem regisztrálták, így értesíteni nem tudtuk…a barátságos kutya két hétig várta, hátha eljön érte az eredeti gazdája, de hiába, így bekerült az örökbefogadható kutyusaink közé és reméljük nem kell sokáig várnia, hogy végre egy szerető és felelős gazdi örökbefogadja.

Rendkívülien jó természetű. Nem kutyázik, jó szocializációval rendelkezik. Emellett ember centrikus és sorolhatnám, inkább jöjjön el, és vigye haza…….

További információk és képek a kutyusról a http://menhely.eu/?r=19&kid=8563 címen.

Érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok