Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Arany hétvége: Jöhetnek a meglepetések!

2017. december 22.

Arany hétvége: Jöhetnek a meglepetések!

Háziállataink természetesen az év minden napján megérdemlik a törődést és az ajándékokat, de karácsonykor rájuk is érdemes még egy kicsivel több időt szánni. Ahogy az emberek, úgy ők is kedvelik a meglepetéseket, és sok esetben már a csomagolópapír vagy a díszszatyor látványa is izgalommal tölti el őket.

Vajon minek örülne a legjobban egy kutya, egy cica, egy papagáj, vagy egy rágcsáló?

Megannyi játékszer – labda, plüssfigura, frizbi, madárhinta vagy mókuskerék – és rengeteg ízletes jutalomfalat közül válogathatunk, attól függően, hogy kedvencünk aktív és játékos természetű vagy inkább a hasát kedveli jobban. De persze e kettő nem zárja ki egymást!

Bármit is tegyünk a karácsonyfa alá, kisállatunk biztosan nagyon boldoggá fog válni. Az arany hétvégén pedig a Fressnapf is hozzájárul ehhez az örömhöz, hiszen valamennyi áruházunkban szuper akciókkal várjuk a gazdikat és négylábúikat egyaránt!

December 23-án és 24-én minden játék és Premiere jutalomfalat -15% kedvezménnyel kapható. Most érdemes az utolsó napokra hagyni az ajándékvásárlást!