Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Árnyék sokat nélkülözött tündér

Árnyék sokat nélkülözött tündér

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:barna-fehér
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Árnyék – 10+ éves keverék kan

 

Árnyék korábbi tulajdonosától került a gondozásunkba, láncra kötve, csonttá fogyva tengette mindennapjait. Nagyon aggódtunk érte, sokáig küzdöttünk rossz állapota miatt, de dacolva az esélyekkel és az orvostudománnyal mostanra szépen elkezdte magát összeszedni. A sok nélkülözés után érthető módon félti a finom falatokat, később ez is biztosan változni fog, de egyelőre külön kell etetni a többiektől. Kutyatársaival ettől eltekintve jól kijön, lakásban szépen viselkedik és emberekkel is nagyon barátságos.

Árnyék egy kedves bújós kutya, aki túl van sok nélkülözésen és megpróbáltatáson,de most már végre meggyógyult. Megtanult más kutyákkal kommunikálni, autóban utazni. Emberekkel kedves, szeret sétálni. Szobatiszta.

 

Képek Árnyékkal:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/arnyek/

 

Árnyék kizárólag benti tartással -akkor is, ha a gazdi nincs otthon!-, oltva, chipelve, parazitamentesítve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

info@futrinkautca.hu