Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Assorbipiu kutyapelenka (többféle) Pl. 60×60 cm, 11db

Assorbipiu kutyapelenka (többféle) Pl. 60×60 cm, 11db

Akciós ár: 1 349 Ft
1 499  Ft
akciós 01. 31.-ig
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1127495

AssorbiPiu kutyapelenka. A lakásban tartott kiskutyák szobatisztaságra való nevelésének könnyű és higiénikus eszköze. Különleges, szuper-nedvszívó Polymert tartalmaz. Gyorsan képes felszívni bármilyen nedvességet, nem ázik át, és nincsenek kellemetlen szagok. Kifejezetten ajánlott: kölyökkutyák tartásánál, szobatisztaságra nevelésnél, a lakásban egyedül hagyott kutyák tartásánál, beteg vagy öreg kutyákhoz, műtétek utáni, lábadozó időszakban, a hosszú autós utazásokra vagy repülővel való szállítás során.

Kutyapelenka 60×60 Assorbipiu 11db 1 499 Ft helyett 1 349 Ft
Kutyapelenka 60×60 Assorbipiu 40db 3 999 Ft helyett 3 599 Ft
Kutyapelenka 60×90 Assorbipiu 11db 1 999 Ft helyett 1 799 Ft

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok