Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Aszat hihetetlen szeretetreméltó úriember

Aszat hihetetlen szeretetreméltó úriember

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó
Szín:barna
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Aszat – 10 év körüli szálkás szőrű tacskó úr

 

Aszat végtelenül nyugodt, barátságos kedves úriember. Szeret udvarolni a kutyalányoknak, nem is lehet neki ellenállni. Végtelenül kedves, szeretetreméltó úriemberrel állunk szemben, aki békésen és boldogan élhetne egy olyan gazdi mellett, aki megbecsüli őt.

 

Képek Aszat bácsiról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/aszat/

 

Szívféregre pozitív lett kezelése megkezdődött, de ez nem lehet akadály, aki egy igazi társra vágyik, az ne habozzon, írjon a futrinkatacsko@gmail.com email címre, nehogy lemaradjon róla.

 

A szívféreg kezelés 30 naponkénti Advocate cseppből, 2 havonkénti Doxycyclin antibiotikum kúrából és ezt követő újratesztelésből áll. Emellett – az esetleges továbbfertőzést duplán megelőzendő – Scalibor nyakörvet visel, amit 3-4 havonta cserélünk. (már több kutyánk is sikeresen meggyógyult ezzel a módszerrel)

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem