Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Az 5 legjobb vízi játék kutyáknak

2015. július 08.

Az 5 legjobb vízi játék kutyáknak

A nyári melegben a legtöbb kutyus szívesen velünk tart, ha egy kis fürdőzésről van szó. Fokozott figyelemmel igazán jókat játszhatunk négylábú barátainkkal a vízben és a vízparton egyaránt. Ami fontos, hogy mielőtt hagynánk, hogy kedvencünk messzebbre merészkedjen tőlünk, győződjünk meg arról, hogy valóban jól úszik. Milyen játékszereket érdemes magunkkal vinni, ha csobbanni indulunk? Az itt összegyűjtött ötből bárki kedvére válogathat.

Talán nincs is olyan játékos eb, aki ne szaladna vagy úszna szívesen egy elhajított latex labda után.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-latex-labda-7-cm/

Élénk színekben is kapható, melynek köszönhetően a kutya és a gazdi számára is jól látható, felülete pedig könnyen tisztítható, így a szivacslabdával ellentétben használat közben nem kell aggódnunk, hogy mi lesz vele, ha esetleg sárba pottyan.

A zsinóros, vízen úszó kutyajáték jutalomfalattal tölthető, így biztosan ez lesz háziállatunk egyik kedvenc játéka, legyen szó vízi élményekről vagy szárazföldi játszadozásról.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-zsinoros-vizen-uszo/

Anyaga kemény és strapabíró, tehát hosszan tartó élvezetet biztosít az eb számára. Színe sárga és kék, ezért sötétedéskor sem kell lemondanunk a játékról.

Ha inkább a formabontó, vicces játékszereket részesítjük előnyben, akkor választhatunk latex állatfigurákat is. A hosszú fülű, mókás fejű nyuszi puha anyagból készült, ami ideális akkor is, ha kutyusunk állkapcsa, szája vagy fogai érzékenyebbek az átlagosnál.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-latex-hosszu-fulu-17-cm/

Amikor kedvencünk ráharap a játékra, sípoló madárhang keletkezik, ami segít előcsalogatni az eb játékösztönét. Akárcsak a latex labda, könnyen tisztítható, így nem kell tartanunk az erősebb szennyeződésektől sem.

A kifejezetten kutyusok számára gyártott termoplasztikus gumiból készült frizbi nagyon strapabíró, de emellett rugalmasságának köszönhetően fog- és ínykímélő is.

http://www.fressnapf.hu/anione_frisbee_termoplasztikus_gumi_turkiz_s/

A játék kitűnő apportírozásra és húzogatásra egyaránt. Ha eldobjuk, jól repül, földet érés után pedig továbbgurul, így földön, vízen, levegőben örömmel kapja majd el kedvencünk.

Ha nincs lehetőségünk vízpartra vinni kutyánkat, vagy esetleg úszástudása bizonytalan, akkor akár otthon is megismertethetjük a pancsolás élményével. Az XXL Fressnapf-áruházakban kapható kutyamedence időtálló anyagának köszönhetően ideális négylábú barátunk számára. Bár úszásra nem alkalmas, arra épp elég, hogy kedvencünk felüdülve hancúrozhasson a nagy melegben is.

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem