EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Az állatszeretet összetart, irány a Fressnapf Klub!

2016. május 02.

Az állatszeretet összetart, irány a Fressnapf Klub!

A Fressnapf Klubot pontosan azoknak az állattartóknak hoztuk létre, akik kedvencüket igazi családtagnak tekintik, táplálásukra és gondozásukra pedig nagy figyelmet fordítanak, hiszen tudják, hogy kisállatuk boldog élete nagyrészt rajtuk, a gazdákon múlik. Magára ismer? Szeretettel várjuk! 🙂

Célunk, hogy minden segítséget megadjunk a tulajdonosoknak, egyúttal minél szélesebb körben hirdessük a felelős állattartás fontosságát. Tegyen még egy kicsivel többet szőrös, pikkelyes vagy tollas barátjáért, legyen Ön is Fressnapf Klubtag!

Miért éri meg csatlakozni? Mert így:

  • biztosan nem marad le legújabb akcióinkról, hiszen elsők között értesítjük,
  • hírlevelünkben az Ön és kedvence számára fontos engedményeket jelezzük,
  • időről-időre hasznos anyagokkal, tippekkel, tanácsokkal és limitált kiadványokkal látjuk el,
  • a kedvezmények mellett meglepetésekkel is készülünk,
  • ráadásul az újonnan regisztráltak között minden hónapban 3 db, egyenként 10 000 Ft értékű árkedvezményre jogosító, sajátmárkás termékekre beváltható utalványt sorsolunk ki!

Kedvet kapott? Üdv a Klubban! Már csak néhány kattintás, és máris velünk tarthat!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem