Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Az aranyhalam főként a haskór tüneteit/jeleit mutatja. Tobozjellegű pikkelyeltávolodás a testtől, enyhe felfúvódás, étvágytalanság. Az érdekesség azonban az, hogy 3 éve él együtt másik 4 társával. Hirtelen jött elő a betegség, és úgy jelentkezett, hogy elbújt a kövek, növények mögé és a víz alján feküdt. Ekkor elkülönítettük. Az elkülönítést követően gyógycseppes kezelést kapott, folyamatos vízcserèvel. 1,5 hét után annyira jól volt, hogy visszaengedtem, mert mèg nem tájèkozódtam a betegségről. Pár nappal később újra depresszó jellegű állapot jelentkezett, a kavicsokon feküdt féloldalt. Emellett mintha megtápázták volna az uszonyait, csonkák lettek ès fekete foltok, elszíneződések jelentkeztek aprób felületeken a testén.

Kérném ha van lehetőség az állat állapotának javításara, jelezze.

Sándor Viktória
sandorv94@gmail.com

2016.02.18

Állatorvos

Kérdésével keresse fel Dr. Baska Ferencet, ő nagyon jó szakember a halbetegségek diagnosztikájában és gyógyításában is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem