Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Az igazi állatbarátok áruháza

2015. október 05.

Az igazi állatbarátok áruháza

Az egyik Fressnapf XXL Áruház az Új Buda Centerben található, a másik pedig az Europark mögött, az OBI helyén. Miben különböznek ezek az eddig ismert Fressnapf-áruházaktól?

A méret magáért beszél.

A hatalmas területeken nem csak még több állattartással kapcsolatos terméket kínálunk, de élő kisállatok közül is bátran válogathatnak az odalátogatók. Minden állatot – legyen szó egérről vagy kaméleonról – szakemberek gondoznak, és egytől egyig ellenőrzött tenyészetből származnak, hogy a kiválasztott kis kedvencek biztosan hosszú, kiegyensúlyozott életet élhessenek leendő gazdáik mellett.

Igény esetén szaktanácsadást nyújtunk, hogy az állattartás otthon is a lehető legzökkenőmentesebben menjen. Egyedi igények
megvalósításában is szívesen segítséget nyújtunk. Mindemellett pedig hozzánk a már meglévő kisállatok is elhozhatóak és két elfoglaltságot is fel tudunk ajánlani nekik: ha valamely négylábúnkra ráférne egy szőrnyírás, karomvágás vagy fültisztítás, szeretettel várjuk helyi kisállat kozmetikánkba, ahol, míg a gazdi nézelődik és vásárol, a házi kedvenc biztos kezek között megszépül.

A Fressnapf XXL áruházak azonban azért is különlegesek, mivel beltéri kutyaiskola is található bennük. Bizony, kutyusának nem kell kint vacognia a hidegben, szakképzett oktatóink az üzleten belül tartanak egyéni vagy csoportos kutyakiképzést. A nyári hőség miatt pedig szintén nem kell aggódnia, hiszen ilyenkor a terület klimatizált. Évszaktól függetlenül tehát bármikor elviheti kutyusát egy fantasztikus oktatásra.

Ha állatbarát, és állati nagy élményekre vágyik, nálunk a helye!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem