Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Az lenne a kérdésem hogy pár napja születtek kiscicák és az anymacska a tegnapi nap folyamán elkezdte elhordani őket a lakás más pontjaira,mi lehet ennek az oka illetve meg lehet-e ezt akadályozni vagy meg-e szabad akadályozni őt ebben?Illetve mi lenne a jó megoldásVálaszát előre is köszönöm

2013.04.13

Állatorvos
A macska akkor hordja el a kölykeit, ha talál egy számára megfelelőbb, biztonságosabb, kevésbé zavart helyet. Ha olyan helyre viszi a kicsiket, amely elfogadható a család számára, akkor ne akadályozzák meg ebben. Ha alkalmatlan helyre viszi a kicsiket, akkor alakítsanak ki számára egy védett zugot és kínálják fel neki azt.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem