EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

azt szeretném kérdezni,hogy vesznek e be hörcsögöket?mert nekünk van egy albínó aranyhörink,egy dzsungáriai,és nem sokára ellik az egyik aranyhörink.ha befogadnák nagyon megköszönnénk!!!

2015.08.21

Állatorvos

Sajnos áruházainkba állategészségügyi okok miatt nem érkezhetnek be állatok külső, ellenőrizetlen helyről. (Félre ne értse, nem feltételezzük, hogy állataik nem megfelelő módon lennének tartva, vagy bármi bajuk lenne.) Erre van egy szabályunk, hogy állatokat csak partnereinktől, karanténozás, és állatorvosi ellenőrzés után hozunk áruházainkba. Sajnáljuk, hogy nem tudunk segíteni, reméljük találnak gazdit az új jövevényeknek!

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem