Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Azt szeretnèm kèrdezni, hogy pl. real natur konzervet adnèk a kutyàmnak, amin az van, hogy 1kg/nap az adagja egy kb.35 kg kutyànak, akkor ehhez semmit nem kell hozzàkeverni/ pl. zöldség, rizs, tèszta stb./?Csak ezt adjam?Vagy el lehet felezni ès hozzàkeverni valamit?A kutya 11 èves ès kb. 36 kilo.

2016.05.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A Real Nature tápok teljes értékű eleségek, vagyis ha semmit nem ad mellé akkor is kielégítik a kutyus minden igényét. Egy 11 éves kutya idősnek számít, főleg ha nagytestű, ezért azt javasolnám, hogy válassza a senior tápokat. Csak konzervet adni azért nem jó, mert nem rág a kutya és a fogkő sokkal hamarabb és drasztikusabb módon kialakul, ezért mindenképpen adjon mellé szárazat is véleményem szerint. A tápokra írt mennyiség kg/nap mindig hozzávetőleges érték, mert kutyáknál is egyedi különbségek vannak az anyagcseréjüket illetően, ahogy emberben is. Mindig az állat kondícióját kell nézni, és ahhoz kell beállítani a napi eleség mennyiségét.

 

Real Nature Wilderness kutya szárazeledel senior csirke, lazac, hering 4kg

Real Nature Wilderness kutya szárazeledel senior csirke, lazac, hering 4kg

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem