Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Azt szeretném kérdezni, hogy a cicám most fialt kettő hete öt pici cicát, – tápon és konzerven él és úgy tűnik kevés a teje. Mit tegyek, hogy több legyen a teje?

2011.04.18

Állatorvos
Azt javaslom, hogy vizsgálja meg állatorvos a cicát, hogy minden rendben van-e az emlőivel. Vigye magával a kölyköket is a vizsgálatra, hogy megállapítsák alultápláltak-e. Ha az anyának kevés a teje, azt általában a kölykök nyugtalansága, sivalkodása jelzi. Indokolt esetben meg lehet próbálkozni tejelválasztást serkentő készítményekkel. Ha a cicának valóban kevés a teje, akkor macskák számára gyártott tejpótló készítményeket kell adni naponta néhány alkalommal a kicsiknek, hogy fejlődésük a megfelelő ütemben történjen. Hasznos, ha az anya jó minőségű, szoptató macskák számára kifejlesztett tápot kap naponta akár 4-5 alkalommal is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem