Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

azt szeretném kérdezni, hogy ha a cica széklete nagyon erős szagú, az feltétlen bajra utal-e? most van túl a cicám 10 napos antibiotikumos kezelésen és egy hónapos orvosi tápon való tartáson (bakteriális fertőzése volt), s kb egy hete normál tápra váltottunk. a napi 2x-i széklete formált, némileg hígabb mint tápváltás előtt, viszont jóval erősebb szagú.

2013.02.05

Állatorvos
A széklet szaga függ attól is, hogy mit eszik az állat, mennyire tudja megemészteni azt. Az orvosi tápok nagyon jól emészthetők és jó minőségűek, ezért a széklet kisebb mennyiségű, alacsonyabb nedvességtartalmú és kevésbé bűzös. Az új táp valószínűleg kevésbé jó minőségű. Megpróbálhatnak fokozatosan áttérni egy másik tápra (esetleg annak a gyártónak a tápjára amelynek az orvosi változatát ette), hátha megoldódik ez a probléma. A tápváltás mindenképpen fokozatosan történjen kb. 1 hetes átmenettel úgy, hogy a régi táphoz keverik az újat és egyre növelik annak arányát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem