EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen kötelező oltások kellenek a görénynek, milyen idős korában, és árakat szeretnék kérdezni, hogy mekkora összegre számítsak. Köszönöm szépen!

2011.07.28

Állatorvos
Ha az anya rendszeresen oltott, akkor 8 hetes korban kell elkezdeni a védőoltásokat (szopornyica ellen), majd 10 és 12 hetes korban kell ismételni. Nem baj, ha az oltások között kicsit több idő is eltelik (2-3 hét). Majd az utolsó szopornyica oltás után 2-3 héttel a veszettség elleni védőoltást kell megkapnia az állatnak. Ezt követően évente szükséges ismételni a szopornyica elleni és a veszettség elleni védőoltást (1-1 alkalommal). Görények oltására a kutyák számára gyártott kombinált oltóanyagokat használjuk. Az oltások árát a rendelők maguk határozzák meg, de nagyságrendileg 5000-7000 Ft körül mozognak. Érdeklődjön több rendelőben.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem