Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

B.Barni energikus, rajongó csokifiú

B.Barni energikus, rajongó csokifiú

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Barna Barni – 1-2 év körüli drótszőrű német vizsla kan

 

Barnit egy állatbarát találta még júniusban kóborolva nagyon elhanyagolt állapotban, azonosító chippel nem rendelkezett és az eredeti tulajdonosa sem jelentkezett érte. Megtalálója nem tudta megtartani, így a segítségünket kérte az elhelyezésében.

Energikus, nagy mozgásigényű kutya, pórázon még nagyon húz, de idővel ez is jobb lesz, imád futkározni, labdázni. Kutyatársaival való kommunikációján még van mit csiszolni, de kellő határozottsággal összeszoktatható velük, jelenleg is egy panziós befogadónknál él egy nagyobb kutyafalkában minden gond nélkül. Lakásban szépen viselkedik, nem rombol vagy pakol, szobatiszta, imádja a felnőtteket és a gyerekeket is.

 

Képek Barniról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/barnabarni/

 

Barna Barni kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem