EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Baba

Baba

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Pitbull jelegű keverék
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Babát, a másfél éves pitbull jellegű kutyát július végén, találtként adták le a XVII. kerületi Polgármesteri Hivatalban. A rettegő, láthatóan bántalmazott kutyától, vélhetően saját gazdái szabadultak meg, mivel a megadott cím valótlan volt. (Az állatban nem volt mikrochip, így nem tudtak eljárást indítani a tulajdonos ellen). Baba egyik füle bevérzett, és jobb szemére vak. Orvosi ellátását, további gondozását, majd örökbe adását alapítványunk vállalta el, és ideiglenes befogadásáról Tímea gondoskodik. Az első hetek tapasztalatai alapján a kutya, az emberektől nagyon fél, bár Tímea szerető gondoskodása nyomán szorongása oldódik. (Szinte biztos, hogy eddigi életében rengeteg verést kaphatott.) Más kutyákkal viszont remekül kijön. Babát a napokban ivartalanítjuk és – további orvosi vizsgálatok mellett – elkészülnek a bőrférgesség, szívférgesség tesztek is. Hamarosan beszámolunk Baba további gyógyulásáról, és reméljük, néhány hét múlva elkezdhetjük a felelős, hozzáértő Gazdi keresését is. További információ: 06 20 934 4826, 06 20 326 9708, valamennyi gazdira váró kutya: www.vigyelhaza.hu/kutyalista

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem