Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Balu

Balu

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Malamut keverék
Szín:Fekete, fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Balu 2014. októberi születésű, malamut keverék kan. Egy állatbarát lelt rá a Türje melletti erdőben, majd behozta őt a menhelyre. Szépsége és kedvessége miatt már kétszer örökbe fogadták tőlünk, de mindkétszer visszahozták. A háziállatokat nem tolerálja, sőt támadja. Ha a gazda nem tartózkodik folyamatosan otthon, unatkozik és szökik. Olyan gazdit keresünk tehát neki, aki sokat van vele, foglalkoztatja és háziállat mentes övezetbe, atombiztos kerítéssel körbevett udvarra tudja elvinni. Nagyon emberközpontú, barátságos eb, de makacs természetű, határozott és következetes gazdira van szüksége. Mozgékony, aktív, kedveli a kimerítő sétákat, pórázon fegyelmezetten közlekedik. A fajtársaival jó viszonyt ápol, kan és szuka mellé egyaránt jó szívvel ajánljuk. Gyerekek és idősebbek mellé is bátran elvihető.

További képek Baluról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem