Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bambi

Bambi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Bambi 2013. márciusi születésű keverék szuka. Kóborlóként, az utcáról került a gyepmesteri telepre, majd a menhelyre. Barátságos, figyelmes eb, eleven és játékos. Játékossága abban is megnyilvánul, hogy szeret a kutyatársaival csipkelődni, aminek aztán ő issza meg a levét, a piszkálódás vége általában az, hogy társai jól elverik… Szukák mellé nem ajánljuk, a kanokkal azonban jó a kapcsolata, jelenleg is egy fiúval él közös kennelben. Idősebbek mellé bátran elvihető, akár kezdő kutyatartóknak is jó szívvel ajánljuk, a gyerekekhez való viszonya nem ismert. A pórázon közlekedést még tanulnia kell, némi gyakorlás után nem lesz vele probléma.

További képek Bambiról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem