Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Barka alázatos, finom lelkű bocs

Barka alázatos, finom lelkű bocs

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Biobarka – 1 év körüli keverék közepes-nagy kan

 

BioBarka egy beszámíthatatlan öreg bácsi kertjében született, ott is nőtt fel minimális emberi kapcsolat mellett, így a szocializációja erősen hiányos maradt, félénk kutya.

Alázatos, dominanciának a legkisebb jele sincs. Megfelelni akaró, minden kutyával jól kijön. Rosszul indult az élete, de hamar rendeződhet egy szerető gazdi oldalán. Biobarka egy bocs, hogy élek típusú keverék kanocska. Valaki nagyon jól fog járni vele, mert a rossz előéletéből kimenekült kutya minden jó szóért végtelenül hálás. Most igyekszik hálával fordulni azok felé, akik a biztonságos élet feltételeit megteremtik számára. A kezdeti félős kis uborkából egy kedves, családi kutyának is alkalmas szépség lett. Első kutyának is ideális. Amúgy a Bio-gyerekek a kezdeti szocializációs hiányosságukon átlépve nagyon stabil, jó kutyák. A lakásban alapvetően szépen viselkedik.

 

Képek BioBarkáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/biobarka/

 

BioBarka gazdikereső kisfilmje:

https://www.youtube.com/watch?v=xnRXfJGhY6o

 

Ivartalanítva, oltva, parazita mentesítve, chippel ellátva, szívféregre szűrten fogadható örökbe.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem