EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Barni

Barni

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Pumi keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Barni 2007. áprilisi születésű, pumi keverék kan. Eredeti gazdája ismeretlen okból altatásra szánta, ezért leadta őt az ózdi gyepmesteri telepre, onnan mentették ki, így került a gondozásunkba. Először egy nagyobb létszámú vegyes kennelben helyeztük el, társai azonban csúnyán elverték, ezért jelenleg egy szukával él közös kennelben. Kan kutyák mellé nem ajánljuk, szuka kutyákkal harmonikus a kapcsolata, a cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Pumi jellegét természete is őrzi, aktív, energikus, kissé öntörvényű eb, szereti hallatni a hangját, kiváló jelzőkutya. Ha nemtetszését akarja kifejezni, hajlamos akár odakapni is az ember felé. Barátságos, bújós természetű, leendő gazdáinak azonban nem árt tisztában lenni a pumik jellegzetességeivel. 6 éven felüli gyerekek és idősebbek mellé is örökbe fogadható. Pórázon szépen vezethető, kedveli a sétákat.

További képek Barniról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem