Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Batyu meseszép arcú, igyekvő fiúcska

Batyu meseszép arcú, igyekvő fiúcska

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

BioBatyu – 1 év alatti keverék kan

 

Batyu a harmadik tagja annak az alomnak, akik nagyon rossz helyre születtek, egy beszámíthatatlan bácsi kertjébe. Szocializációjuk erősen hánys maradt, de nagyon szépen fejlődnek.

Bio Batyu ugyan félénk, de nagyon igyekszik megfelelni! Amúgy a Bio-gyerekek a kezdeti szocializációs hiányosságukon átlépve nagyon stabil, jó kutyák.

Még félénk kicsit, de szépen nyílik, s felnőtt korára szuper kutya lesz. Valaki szeressen bele, lássa meg benne azt a tökéletes társat, akivel egy életet tervez együtt tölteni.

Nemrég kiköltözött a tárnoki kenelsorunkra, hogy több inger érhesse és tovább tudjon fejlődni.

Batyu családot keres. Neki még soha nem volt olyan. Biobatyu talán a legszebb arcú, legártatlanabb tekintetű. Minden kutyával jól kijön, tanulékony, nagyon szerethető kutya, aki az új helyzetekben még megijedhet, de a megfelelni akarása áthajtja mindenen. Érdemes lenne vele kutyaiskolába járni, sokat kirándulni. Várhatóan közepes-nagy termetű lesz. Barátságos és okos kiskutya, aki könnyen megérti, hogy mit várnának el tőle, de még sokat kell tanulnia: pórázhasználat és szobatisztaság, egyedül maradás.

Bio Batyu előtt még hosszú út áll, mire egy kevésbé félős kutyává válhat, de a kennelsor dinamikája sokat segít neki a tanulásban.

Már egy elkötelezett ideiglenes befogadó is sokat jelentene.

 

Képek BioBatyuról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/Biobatyu/

 

A Futrinka egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva (illetve kölyköknél ivartalanítási kötelezettséggel), chipezve és szívféregre szűrten adja örökbe!

 

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem