EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Beagle kutyám császárműtéte után három hónappal észre vettem, hogy van egy pingponglabda nagyságú sérve a műtét helyén. December 2-án megműtötte ugyanaz az állatorvos a sérvét, azóta bent van a lakásban, ha kiengedem, figyelek rá, hogy ne erőltesse magát. Egyébként fajtájához képest rettentő nyugodt kutya, szinte egész nap csak alszik. Most újra kitüremkedik neki valami a műtét helyén, ami puha és úgy gondolom, sérv lehet megint.
Két éve ugyanez az állatorvos császározta és akkor ilyen probléma nem volt. Azóta nem fedeztettem be, csak tavaly. Elképzelhető, hogy a belső varrat túl hamar szívódik fel és azért újul ki neki? Válaszát köszönöm!

2016.02.03

Állatorvos

A belső varratok felszívódási ideje alatt normális esetben már olyan erős hegnek kellene kialakulnia, hogy normál terhelésre nem lenne szabad szétszakadnia. Olyasmi lehet, hogy a kutya egy bizonyos típusú varróanyagot nem bír és a szervezete kilöki, így a seb nem gyógyul megfelelően. Vigye vissza a kutyát az orvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem