Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Befogadott kutyusunk sünökre vadászik, sajnos meg is tudja sebesíteni és talán enni is őket, ha van ideje. Közepes méretű, fekete, rövid szőrű, keverék kan kutya. Előző helyén éhezhetett, nagyon sovány állapotban került hozzánk, talán onnan van ez a szokása. Szájkosárra gondoltam a leszoktatáshoz. Tanácsot szeretnék kérni, milyen módon nevelhetem le szenvedélyéről? Kertünkben találja a sünöket, akik eddig háborítatlanul éltek nálunk. Hálás köszönettel,

2017.05.19

Állatorvos

Kedves Gazdi! Határozott “nem”-el le kell tiltani. Ha otthagyja a sünit akkor meg kell dícsérni. A sünöknek biztosítsanak biztonságos helyet, a kutyus ne tudjon hozzájuk jutni. Iratkozzanak be kutyaiskolába, ahol további kutyanevelési tanácsokat kaphatnak ( javaslom a tükör módszert).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem