EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bella

Bella

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Leonbergi keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Bella 2015. áprilisi születésű, nagytestű, leonbergi keverék szuka, a mamája fajtatiszta leonbergi, a papa ismeretlen. Gazdái azért voltak kénytelenek tőle megválni, mivel szökési akcióinak az újra és újra megerősített kerítés sem szabott gátat, ráadásul a vele élő kutyatársát is belevitte a kalandokba. Nagy mozgásigénnyel rendelkező, aktív eb, fiatal korából adódóan még nevelést igényel. Kedves és készséges, jóindulatú kutya. Egy másik szukával élt együtt, így feltehetően más kutyákkal is összeszoktatható. Elsősorban mégis egyedüli kutyának ajánljuk, ha nincs társa, talán kevésbé merészen vág bele a kalandozásokba. Volt gazdája elmondása szerint a cicákat kergeti, az egyéb háziállatokat sem tolerálja, a menhelyen készült macskateszt során viszont visszafogottan szemlélte a közelébe vezetett cicát, így feltehetően összeszoktatható velük. A pórázhoz még szoktatni kell.

További képek Belláról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem