EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

BELLA

BELLA

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:bernáthegyi
Szín:fehér - vörös
Kor:Idős
Megye: Pest
Város:Pomáz
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 222 3493

BELLA

neme: szuka
születési idő: 2008. április 24.
fajta: fajtatiszta bernáthegyi

Története: egy pap keresett meg minket, mivel visszahívták, és nem engedték, hogy magával vihesse Bellát és Bleckyt, valamint paptársai se vállalták őket…

Róla: Bella gyönyörű, impozáns kutya, és nagyon kedves és nyitott. Kicsit elhanyagolt a bundája, amit rendbe teszünk. Sajnos, befogadás után derült ki, hogy epilepsziás, de enyhe fokú csak. Napi 1 tabletta beszedésével teljesen rendben tartható ez a betegsége.

Elsősorban Blecky-vel szeretnénk örökbe adni, mert úgy tekint rá, mintha a kölyke lenne. Ha kikerül a látómezejéből, kétségbe esik és miután Blecky visszatér, Bella a maga behemót módján számon kéri a távolmaradását.🙂 Nagyon édesek együtt.

Érdeklődni: ave.pomaz@freemail.hu, vagy a kutyaotthon telefonszámán: +36-30-496-4122

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem